Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo wishes you Happy Holidays

Door Tiany op 20.12.2013

Oh boy, what a year 2013 was! Een jaar vol verrassingen, the big Belmodo 5 years-party en ongelooflijk veel andere fashionable momenten. Get your fancy heels out of the closet en warm je dansbenen al maar op, want het nieuwe jaar komt er in no time aan.

Heb jij je goede voornemens al opgelijst en je New Year's Eve outfit al klaarliggen? Lovely! Want er zal rijkelijk champagne gevloeid worden om te klinken op het nieuwe jaar. 

Het volledige Belmodoteam wil jou graag bedanken voor weer een fantastisch jaar vol fierce fashion moments en wensen jou het allerbeste toe in 2014, dat ongetwijfeld nog mooier wordt!

De lovey-dovey wishes van de Belmodo Addicts:

Tiany: "I'm wishing you all the cliches in the world. Health, loads of love and enough money to buy yourself a Chanel bag. Thanx for being part of this fashion loving family!"

Koen: "Ik doe niet mee aan goede voornemens, live and let live as always .. Maar ik wens alle Belmodo lovers wel een magical year full of fashion, love and happiness! Keep on looking forward en maak van 2014 een onvergetelijk jaar. Zorg dat je binnen 365 dagen kan zeggen: 'yep, ik heb het jaar van mijn leven gehad!' En maak dan 2015 nòg beter! Happy New Year everyone and keep on spreading the fashion love!"

Michaël: "Open je armen want 2014 komt eraan! Ik wens je een ongelooflijk, fantastisch en inspirerend jaar toe vol passie, verlangen, smaak, genot en mooie encounters. Een goeie gezondheid en vooral tal van sterke en liefdevolle momenten. Just your fashionable you all the way!"

Angelique: "Ik wens alle Belmodo lovers een gigantisch fijn 2014 mét veel liefde, fun én fashion. Mijn voornemens zijn dat ikzelf wat meer ga letten op het eco-kantje van het leven op alle vlakken. Dus ik ga ook iedereen en alles wat op mij af komt nog liever zien zeg maar ;o) En dan ga ik nu een boom knuffelen, oeie hier staat enkel een kerstboom!"

Bie: "Have a fabulous 2014 and toast to its galaxy of creativity, luck, friends, health and love. Mijn voornemen voor 2014? Smile & love even more!"

Astrid: "Ik ben zeker geen doemdenker rond de nieuwjaarsperiode, on the contrary! Was 2013 een flop, dan kan het alleen maar beter worden. Was vorig jaar een topjaar voor jou, dan wordt 2014 spetterend! Wedden dat je dit jaar de handtas van je dromen vindt, die übercoole job krijgt of eindelijk de perfecte dagcrème in huis haalt! Don’t forget dat het geluk soms in een klein hoekje schuilt."

Lien: "Allerallerallerliefste Belmodo lovers, ik wens jullie een geweldig kerstfeest vol lekkers (dieet? eeuhh nee dankjewel!) en een fan-tas-tisch nieuw jaar vol dure crèmekes, sjieke sacochen, veel verwennerij en wie weet wel een paar echte designer shoes! Woehooeeee, so excited!! Maar ik wens jullie vooral, en veel belangrijker: 12 maanden lang van ’s morgens supervroeg tot ’s avonds superlaat een giant happy smile op jullie mooie gezichtjes. 2014, let’s make it count!"

Aline: "Voor 2014 wens ik de Belmodo lovers al wat hun hartje begeert: tonnen liefde, een übersterke gezondheid, friends for life en a daily dose of fashion uiteraard! Dat al jullie dromen mogen uitkomen, ook die Chanel dreams wink! Mijn goed voornemen voor 2014? Dat appartementje vinden waar ik in 2013 al naar op zoek was! In 2014 mogen meneer Bof en andere vervelende ziektekiemen ook thuis blijven wat mij betreft! Fresh & healthy is my new mantra and it should be yours as well!"

Loes: "Merry Christmas and happy New Year lieve Belmodo lovers! Dit wordt het jaar dat we allemaal gaan knallen, zéker weten. Het ultieme designer stuk scoren tijdens de solden, je droomman aan de haak slaan en extra veel leuke feestjes? Yes yes yes! Ohja en een rijdende intercity tussen Antwerpen en Amsterdam, please? Meer wensen heb ik niet. Heel veel paarse zoentjes, glitterconfetti en roze champagne voor het jaar 2014!"

Kim: "Ho ho ho Belmodo lovers! Ik wens jullie een geweldig 2014 toe vol met fun, friends, family en natuurlijk Belmodo love! Want geef toe, dat is toch waar een goed jaar allemaal om draait? Maak er een spetterend jaar van and don't forget to have fun with fashion as well!"

In 2014 mag je van ons opnieuw heel wat spectulaire acties verwachten en ook muy importante: 24/7 spreading the fashion love!

Happy Holidays!
XOXO

Your Belmodo addicts: Tiany, Angelique, Michaël, Bieke, Koen, Astrid, Aline, Loes, Kim & Lien.

Foto's door Bram Laebens en Dirk Alexander.
Make-up door Kim Theylaert met Bumble & Bumble en Laura Mercier en Jilke Juliens.

page loaded