Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Michaël would like to have for X-mas 2013

Door Michael op 19.12.2013

Kerst komt er aan dus alweer tijd om ook mijn must-have verlanglijstje vol leuke kerstcadeautjes met de wondere wereld te delen! Tijdens de feestdagen kan je mij trouwens niet thuis vinden, I'm going on a holiday. Maar vooraleer ik het vliegtuig mag opstappen is er de obligatoire run for X-mas presents. Oh en zeker mijn wish list volledig lezen want er zitten verborgen kerstwensen in die je niet mag missen. grin

1 big Merry X-mas én a Happy New Year dear!

1. Zelf ben ik meer een man bag type in het genre van een weekender bag of een fancy aktentas. Ik sleur maar al te graag dagelijks een truck load aan spullen mee. Een What's in my bag hoef je niet snel te verwachten, want een lijstje met allemaal praktische things wil je niet lezen. Wat je wel wil lezen natuurlijk, zijn de dingen die ik in m'n kast wil. Zo is mijn 1ste must-have for X-mas 2013 absoluut deze prachtige burgundy red lederen rugzak van Filippa K. Kwestie van uit je comfort zone te treden en 2014 met enkele nieuwigheden te starten, voortaan dus wat sportiever met een elegante rugzak. Lederen rugzak verkrijgbaar bij Filippa K voor € 260,-.

2. Stylish de feestdagen doorkomen? Het is een must voor elke man. En hoe kan je dat beter doen dan je kostuum uit de kast te halen en een simpel wit hemd aan te trekken. Mijn favoriete witte hemden shop ik steevast bij COS. Altijd een goeie snit en een uitermate goed aanbod voor mannen. Maar de outfit heb ik, dus de accessoires moeten gekozen worden.

Als er 1 ding is waar ik hopeloos aan verslaafd ben, dan zijn het wel manchetknopen. Gelukkig toch nog iets waar mannen wild mee mogen gaan. Spotted on my radar zijn de 3D-geprinte zilveren manchetknopen van DAMN. Manchetknopen die je kan personaliseren met je initialen. Nu nog ff nadenken of ik ga voor 'MS' of 'SM' ... Je kan ze voor de Kkerst shoppen via de Damn website voor € 195,-.

3. Elk jaar opnieuw slaagt het champagnemerk Piper-Heidsieck erin om de mooiste champagnebox op de markt te brengen. Dit jaar gaan ze nog een stapje verder met de Lightbox en zorgen ervoor dat je keilekkere champagne, een koelbox én een kaarsenhouder allemaal in 1 cadeau kan geven. Yiehaaaaa, want champagne blijft toch het héérlijke godengoedje en dé ideale partner tijdens de feestdagen. Opgelet, want ik geloof heilig in het don't drink and drive principe. Dus genieten mag, maar een BOB regelen is verplicht! De Piper-Heidsieck Lightbox koop je in de supermarkt of bij de betere wijnhandel voor € 34,99.

4. Omdat 2014 er aan komt, én ik voor volgend jaar mijn grenzen wil verleggen ... een hoofddeksel van Commune de Paris. Eigenlijk going back in time, want vroeger droeg ik werkelijk allerlei dingen op m'n hoofd. Van baseball pet tot cowboy hoed, van bandana tot bolhoed. Een tikkeltje retro voor mezelf dus! En omdat kleur toch mijn dag aangenamer maakt, een oranje exemplaar. Deze cap van Commune de Paris kan je vinden bij Siblings Factory in Brussel voor € 150,-.

5. Als er 1'tje verslaafd is aan coole sweaters op de Belmodo redactie, dan is het Belmodokoen wel. Je kan het zo gek niet bedenken of Koen heeft een exemplaar. Van gekke poezen tot frieten. Omdat ik eerder het type nette cardigan ben, maar toch in 2014 wat gedurfder uit de hoek wil komen: een sweater. En dan nog liefst een exemplaar met een serieuze hoeveelheid kleur. It will brighten up your day when I wear it! Een exemplaar graag van Iceberg. Deze kan je shoppen via Zalando voor € 604,95.

6. Going wild, yep ook ik durf me wel eens vertonen op de Belgische straat met een fiets. Enkele jaren geleden heb ik me een fancy bike aangeschaft, 100% tevreden ben ik van de fiets zelf, maar het zadel mag wel wat flashier. Dus graag een tiger going wild zadel om mij zacht door het verkeer te loodsen. Must-have is dan ook de bike saddle van Paul Smith, het liefst met een dierlijk kantje, dus de tijgerprint will do well! Tijgerzadel van Paul Smith scoor je in de Paul Smith store in Antwerpen voor € 190,-.

7. Omdat mannen niet in overdrive mogen gaan met accessoires, kies ik liever voor een sobere variant. Ik beken, ik ben een fan van everything Maison Martin Margiela. Wanneer accessoires en MMM dan ook in 1 adem genoemd worden, dan mag het voor mij de Maison Martin Margiela cuff bracelet zijn. Een stoere grote spijker die rond je pols bengelt, voorzien van een nodige zweem blauw voor FW2013. Mij maakt het blauw niet uit, de spijker does it! Deze shop je makkelijk via Mr.Porter voor € 210,-.

8. I'm addicted to beauty! Yep een goedgevulde beauty stash is écht een must voor mij. Mijn ochtendritueel wordt langer met de minuut, maar daar trek ik me niets van aan. Wat dagelijks begint met een reinigingsbeurt met mijn Clarisonic, eindigt net voor ik de deur uitga met een stevige dosis parfum. Bekentenis 2 is dan ook dat een serieuze hoeveelheid parfum een must is voor mij! I know, ik overdrijf vaak; helaas pindakaas, ik kan er écht niet aan doen. I need it! Omdat ik op parfumvlak vaak wissel én toch 1 vaste waarde heb nl. Diptyque. Werkelijk alles van dit Franse beauty merk mag in mijn badkamer staan. Deze keer kies ik voor Tam Dao Eau de Parfum, verkrijgbaar bij Cosmeticary voor € 95,-

9. Cat lovers weten het misschien al langer, ik heb thuis 2 Britse Kortharen rondlopen die als goden in Frankrijk leven. Ze zijn absoluut de liefste katten ter wereld en zijn vernoemd naar het Britse kunstenaarsduo Gilbert & George. Happy times dus wanneer Kate & William hun allernieuwste zoon George doopten. Er begon er al 1'tje koninklijke poses uit te proberen, maar daar kwam snel een eind aan toen ik begon te schudden met de kattenkorrels. Soit, ze wensen jullie wél alvast een spetterend eindejaar toe trouwens! Om my lovely cats te vieren dan ook eindelijk een gesigneerd exemplaar van het boek Gilbert & George: Side by Side, te koop via Artbook voor € 95,-.

10. Back in fashion modus dan. Een absolute blijver op m'n must-have-urgently-in-my-wardrobe lijstje is een lederen perfecto van Saint Laurent. Nu door de winter die er aan komt, prijkt er nog een andere jas naast. Excuse me! Hoe schattig zijn immers die duffle coats? I love it en geloof mij, de pérfecte manier om je in te duffelen tegen de koude die nog komen zal. Ideaal exemplaar gevonden bij alweer Saint Laurent. Shop je makkelijk - net als de prijs trouwens - bij Matches Fashion voor € 1.750,-.

Have a happy one in 2014!

page loaded