Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brei mee voor het goede doel

Door Koen op 19.12.2013

Je begint het te voelen, sure you do! De winter is begonnen. Think: avondjes in de zetel met een goed warm fleeceke, 's nachts lekker onder de wol kruipen en genieten van een warm kopje thee. Dit behoort helaas niet tot het dagelijks ritueel van daklozen. But wait! Toch kunnen we deze mensen een hart onder de riem steken in these cold days.

Véronique Leysen van Maurice Knitwear, Veritas en Starbucks slaan de handen in elkaar om mensen die het moeilijk hebben, een eindejaarscadeau te schenken. Picture this: samen met alle brei-willige handen in België willen ze zo'n 500 mutsen breien om daklozen warm te houden. Fantastisch toch?

Kom naar een gratis workshop 'breien' op 1 van de Starbucks-locaties en leer de knepen van het vak. This involves: een warme kop koffie én plenty of wol en priemen, geschonken door Veritas. 

Voel je het al kriebelen? Wil jij er ook deel van uitmaken en deze mensen niet alleen met jouw liefde te verwarmen maar ook met een selfmade muts?

Je bent van harte welkom op volgende locaties van 15:00 t.e.m. 17:00: 
- vrijdag 20 december in Starbucks Antwerpen Groenplaats
- vrijdag 27 december in Starbucks Brussel Noord 
- vrijdag 3 januari in Starbucks Gent Korenmarkt 

Kun je niet aanwezig zijn op 1 van de workshops? No worries, ook jouw muts is meer dan welkom t.e.m. vrijdag 3 januari. Deze kan je inleveren in 1 van de bovenstaande koffiehuizen.

Foto's © Vincent Callot en Maurice Knitwear.

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded