Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Kim would like to have for X-mas 2013

Door Kim op 18.12.2013

It's the most wonderful time of the year, beter gekend als Kerstmis! Hoewel er in mijn omgeving toch minder de "cadeautjes geven"-sfeer hangt, is het altijd fijn om een X-mas wish list op te stellen - en zoals elk jaar maak ik daar graag een mix tussen holy crap that's expensive en lekker betaalbare items van. Ik hoop alvast dat een grote weldoener ervoor zorgt dat nummer 1 onder mijn kerstboom te vinden valt ...

1. Oh Acne shearling coat, why you so expensive? Toegegeven, voor € 2200,- kan je een hele resem winterjassen kopen, maar geen enkele die zo prachtig en warm als deze zal zijn. Gezien het Belgische winterweer beschouw ik het als een waardige investering.

2. Ik twijfel al een tijdje over welke tas mijn nieuwe designer aankoop waardig is, en deze Michael Kors Selma bag ($ 368,-) komt aardig in de buurt. Mooi maar eenvoudig en zorgt er bovendien niet voor dat ik de komende maanden mijn huur niet meer kan betalen. Win-win!

3. If there's something I adore, it's Dior! Ik besprenkel mezelf al even met het gewone J'adore goedje, dus ben ik benieuwd naar de nieuwe versie, beter gekend als J'adore L'or (€ 101,15). 

4. Kleine tip: mij kan je altijd een plezier doen met hilarisch absurde boeken. De titel van dit exemplaar, Raising Unicorns, spreekt alvast boekdelen (pun intended). Voor € 15,- op te pikken bij Urban Outfitters!

5. Een tijd geleden zag ik ze aan de voeten van 1 of ander Antwerps meisje en sindsdien wil ik ze ook (ja, zo werkt dat nu eenmaal). Ik heb het over de leopard Vans ($ 55,-) die trouwens perfect bij mijn mantra passen: As far as I'm considered, leopard is a neutral.

6. Ik heb een nieuwe obsessie en die heet kasjmier - er bestaat werkelijk niets zachter en fijner om jezelf in te hullen tijdens deze koude wintermaanden. Met deze kasjmieren COS jumper (€ 125,-) doe je mij alvast een groot plezier!

7. Als ik het als een obsessie omschrijf, horen er niet 1 maar minstens 2 stuks op de X-mas wish list. Makes sense to me! Enneuh, deze kasjmier COS sjaal (€ 69,-) past perfect bij de jumper. Just saying.

8. Geen X-mas wish list zonder een Michael Kors horloge ($ 295,-)! Trouwe Belmodo lezers zullen deze nog herkennen en gezien de tip van de redactie luidt dat je een item best meerdere keren op je lijst zet om het werkelijk te ontvangen volg ik die raad braafjes op.

9. Fijn om voor jezelf te kopen, maar minstens even leuk als cadeautje is deze LoboGato ketting (€ 24). Juweeltjes van Belgische makelij die bovendien erg mooi en betaalbaar zijn!

10. Ookal puilt mijn kast al uit van de truien, misschien kan ik nog wel een plaatsje vinden voor deze Omsk sweater (€ 129,-). Of zoals ik zelf altijd zeg: "where there's a will, there's a way for new clothes".

page loaded