Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Put on those party clothes!

Door Koen op 18.12.2013

Aaaah! De feestdagen! De perfecte gelegenheid om alles uit de kast te halen! Letterlijk en figuurlijk. Glitter, glans, felle make-up ... alles kan en alles mag!

Wij hebben alvast een super party look klaar!

1. Big necklaces zijn het ideale feestaccessoire! Ze toveren de meest simpele outfit instantly om in fashionable ensemble. Dit exemplaar is er eentje van River Island en kost € 33,50.

2. Een feestje zonder clutch is als een kopje warme melk zonder honing. Ze komen in alle maten en gewichten. Deze Pinko-clutch is met zijn goud en studs ultra partyproof! € 157,-.

3. Ted Baker maakt al jaren de mooiste feestjurken en dit rode kleedje kan zeker mee in het rijtje. Rood is een kleur die op elk feestje thuishoort! € 194,95.

4. Voor een natuurlijk, gezond gelaat kan je een blush gebruiken, zoals deze van Gosh. Voor een vlekkeloos resultaat gebruik je best een kwast. Voor € 8,79 is hij van jou, beschikbaar in het Kruidvat.

5. High heels zijn een must voor elk feestje. Steve Madden heeft enkele fantastische exemplaren, waaronder deze gouden pumps. € 109,99 bij Steve Madden.

6. Met een lekker geurtje rondlopen, geeft jouw zelfvertrouwen meteen een boost. Deze Guilty van Gucci is een beperkte edtie met gouden studs. € 68,- bij Ici Paris XL.

Topfoto © Ted Baker

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded