Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Angelique would like to have for X-mas 2013

Door Angelique op 17.12.2013

Ja hoor, daar gaan we weer! Dé gezelligste tijd van het jaar en ik ben er helemaal klaar voor! Dus steek de stekker van de Kerstboomlampjes maar in, leg 'Last Christmas' van George Michael of 'All I want for Christmas ...' van Mariah Carey maar al op, leun in je gezellige zetel achterover, liefst met een dekentje & een glaasje rode wijn en kiezen maar ... want het is pakjestijd voor me, myself and I, JUIJ ;o)

Het is uiteraard de bedoeling dat ik jullie inspireer én dat mijn enige echte 'All I want for Christmas ...' weet wat hem te doen staat ;o) 

1. Ik heb recent deze mooie én vooral ook grappige 'Vaso di culo' vaas ontdekt op het Belgische food blogazine kitchenet.be van de getalenteerde Louise De Brabandere o.a. bekend met haar homecooking service Thursdaydinners. Waarom net deze vaas? Ze geeft een grote knipoog aan een klassiek boeket en aan je interieur. Deze betaalbare en vooral functionele kunst is helemaal mijn ding. Het is een limited edition vaas van de Nederlandse kunstenaar Parra en telt maar 200 stuks, dus snel zijn is de boodschap. Voor € 195,- o.a. te koop bij Case Studyo, een online platform voor jong talent. 

2. Voor deze X-mas wishlist wish zal iemand een minitripje naar de Noorderburen moeten inplannen, want deze klassieker wil ik heel graag toevoegen aan mijn garderobe. De beige Burberry trenchcoat staat op 1 wat mijn mode must-haves betreft. En bij Roermond Outlet Shopping ... inderdaad, kan je hem scoren tot -70%! Wat ook een optie is, is wachten op de Solden en hopen dat hij bij Smets in Brussel nog in het Burberry rekje hangt natuurlijk. Fingers crossed want origineel is het prijskaartje om en bij de € 1000,-. 

3. Ik denk er al heeeeeeel lang over na, dus ga ik het anno 2014 waarmaken ... Ik ga weer klassiek ballet volgen. En dan start ik best met een hele nieuwe tenue, want mijn pointes dateren van 1999 en mijn bijhorende tutu's dus ook. OMG, are we getting old, whatever! ;o) Ik ga ervoor, watch out voor primaballerina BelmodoAngel 30+ ;o). Graag deze pointes, spitzen (vanaf € 57,95) dus onder de Kerstboom o.a. online te koop bij hét Parijse balletmerk bij uitstek Le Papillon

4. Omdat hij bijna op is en ik er toch een drietal per jaar nodig heb, mijn make-up evergreen: Touche Eclat van Yves Saint Laurant, maar dan de 002 Ivoire Lumière aubtjes. Vanaf € 33,22 o.a. bij Ici Paris XL, ook online te shoppen uiteraard. 

5. Eindelijk is er een Café Costume-achtige oplossing voor ons, voor de ladies! Niemand minder dan het Belgische label Xandres lanceerde recent met succes Costum'elle, het pak op maat. Me like a lot lot lot! Een Costum'elle maatpak, voor de lancering met de mooie Barbara Sarafian heb je vanaf € 500,-. 

6. En omdat een winters leven zonder sjaal er geen is, graag deze klassieker van Barbour aubtjes. Helemaal online te shoppen voor € 79,95 bij Za-lan-dooooo, Zaaaa-lan-dooooo, amigos adios adios, si senor una tentacion ye ye ye ;o) Zou dat geen geweldige tv spot opleveren btw ;o)

7.En omdat ik eigenlijk helemaal niet zo graag lees, maar wel wreed nieuwsgierig ben, dus regelmatig wel moet lezen ;o) én omdat ik toch wel het nu begin in te zien als 30+ om een beetje groener te worden ... graag deze Eco Hero. Hét boek van Pamela Peeters over 'groen' en 'duurzaam' én NY, verfrissende sexy lectuur, me like. Online te koop bij Borgerhoff & Lamberigts voor € 22,50. 

8. 'My life is music and music is life' ... dus ook nu weer some good good sounds & vibes onder de Kerstboom graag en liefst in LP-vorm. Omdat ik ongelooflijk zot ben van deze single van Garry Rafferty 'Right down the line', zou ik heel graag de LP hebben, op Amazon te koop voor € 10,- En voor de nieuwsgierigen, dankzij de vrienden van Youtube kan je meeluisteren en kijken ;o) 

9. Ik blijf een beetje steken bij de klassiekers dit jaar vind ik ;o) dat is dus die 30+ hé, AMAI het wordt afgezaagd nu ;o)... Dus wat ik ook nog graag wil, zijn deze Isabel Marant Poppy Bow Pumps, ik vermoed € 410,- maar ik denk niet dat ze nog te koop zijn? Ebay of 2dehands.be, iemand? 

10. En ik blijf erbij; alle ladies moeten minstens 1 Delvaux hebben, maar liefst krijgen van een dierbare natuurlijk ... Recent heb ik er 1 gekregen van mijn tante Leentje, lieve lieve tante nog eens superbedankt. De tas dateert uit 1991, jawel en is zaaaalig. Het Belgische tassenlabel der tassenlabels, is zooooo goed en blijft gewoon mooi. De Delvaux Pin blijft mijn favoriet, dus voor het 3de jaar op rij ... we gaan ervoor ;o) Delvaux Pin mag zelfs in het rood vind ik, te koop bij Delvaux natuurlijk voor € 950,-.

Dank je wel voor jullie fonkelende aandacht, geniet van de feesten en nu al fingers crossed dat al onze dromen mogen uitkomen! Ax

page loaded