Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Double Stitched: Custom Made

Door Koen op 17.12.2013

Double Stitched, een 100% Belgisch merk, zag het levenslicht in 2010. Back then leerden we het al kennen met hun eerste lijn ‘Celeste’. Ontwerper Björn Verlinden wou het ambachtelijke van handgemaakte lederen accessoires ondersteunen en voorkomen dat het volledig verdwijnt door massaproducties in Azië. We totally support that cause!

Nieuw is Double Stitched: Custom Made. Het leder wordt aangekocht in België en wordt personally door de ontwerper goedgekeurd. Daarna worden de stuks in een productieatelier in hartje Antwerpen gemaakt. The first capsule collection is ready en bestaat uit een clutch, een kleine handtas en enkele card holders in cognac, kaki en zwart.

In the future zal de collectie uitbreiden naar een volwaardige accessoirecollectie. Alle items worden op bestelling gekocht, de levertermijn neemt ongeveer 1 tot 3 weken in beslag. Deze Custom Made collectie wordt exclusive in nauwkeurig geselecteerde evenementen, in het atelier en via Facebook verkocht.


Fun extra: bij jou aankoop krijg je een gepersonaliseerde kaart en onderhoudskit om zo je leder in tip-top conditie te houden. Je kan ook je handtas personaliseren door middel van lasercutting. Hiervoor werkt Double Stitched samen met een Antwerps bedrijf. Zoek jij ook meer naar een ethically responsible brand, bij Double Stitched: Custom Made ben je aan het juiste adres!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded