Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Bie would like to have for X-Mas 2013

Door Bieke op 16.12.2013

Tijd om weer aan te schuiven aan de uitbundig gezellig gedekte tafels in feestelijk tenue en de drijvende kersthits mee te neuriën met - o jawel - een goed gevuld glas in de hand. Ik heb de kerstkoorts te pakken en ben klaar om een - hopelijk - witte Kerst te trotseren.

Wat ik het liefst van al onder de kerstboom zou vinden? Ik deel alvast enkele top-of-mind cadeautips uit. Pak van je hart, niet? Dit jaar ietspietse minder fashion folliekes maar iets meer interior modus - hoewel de fashion obsessions blijven bestaan. Get inspired en weet dat je met een bos bloemen, een fles happy bubbels, een hoop berenknuffels en lieve woorden ook mijn hartje kan vullen. O dennenboom, o dennenboom ...

1. Ik durf wel eens de sporty Belmodobie genoemd te worden en geef ook toe dat de running en crossfit verslaving niet onder stoelen of banken te steken valt. Nu ik ’s ochtends vroeg de donkere straten afhots, is het dringend tijd voor een Nike Performance Shield Flash jasje (€ 229,95) zodat ik mijn reflecterend hesje weer in mijn auto kan achterlaten. Te koop via Zalando.

2. Afbreken, afplakken, plamuren, schilderen ... het verbouwen komt m'n oren uit en zorgt voor de nodige vermoeidheid, stijfheid en nood aan quality time met de loved one. De Julien Half Day Spa Ritual (€ 125,-) in hotel Julien sounds like the perfect escape for mind and body. Boeken kan via het hotel.

3. Omdat ik mijn horloge ben kwijtgespeeld tijdens een diepzeeduiksessie in Indonesië, prijkt op nummer 3 het Wizard Woven Forest Fruits horloge van Komono (€ 80,-). Te koop via Komono.

4. Mijn babyroze rosse-frank-portemonneeke in mislukte aardbeivorm, volgens de Belmodo's - still very cute though - staat op het punt het te begeven, dus tijd voor een switch. Nog steeds babyroze graag, maar ditmaal in de vorm van een geslaagd hartje. De coin-purse Melanie van Liu Jo (€ 49,00). Te koop via de online shop.

5. Ik geef toe, ik denk dat er geen grotere Pascale Naessens fan bestaat dan me, myself and I. Gezond en licht koken is deel van mijn levensstijl en zij is er de perfecte inspiratiebron voor. De Belmodo addicts hebben het al ettelijke malen - lees: elke middag - te horen gekregen, dus een friends dinner in casa Belmodobie hosted by chef Pascale lijkt me daarom wel 1 van mijn ultieme Christmas wishes. De lucky 1 die dit kan fixen, schuift zonder enige twijfel mee aan tafel.

6. All things Hay omarm ik met beide benen en armen. In een kersvers geschilderde keuken, living, badkamer and so on komen allerlei leuke en kleurrijke spulletjes meer dan van pas. 1 van de wanna-haves en meteen ook de duurste - sorry - is de Mags Module Sofa (€ 2 144,-), te koop in de Hay shop te Antwerpen. Maar hey, placemats, badhanddoeken, tapijtjes, barkrukjes, schaaltjes en bordjes komen sowieso ook erg van pas and I do vouchers too.

7. Nog eentje waar je zonder enige twijfel a-l-t-i-j-d mee scoort, is de Baobab geurkaars (€ 89,-). Laat dat aromawalhalla maar komen! Valt online te shoppen via Fleury De Bock

8.  Omdat ik hou van een zijdezacht huidje en grote Clinique lover ben, kan je me reuzeblij maken met de Clinique Deep Comfort body wash (€ 21,70) en body lotion (€ 34,10). Te koop bij Clinique online.

9. Ik weet dat dit het duurste goedje van mijn wishlist is maar Oh my Gucci, ik blijf het adoreren en schaar, steen, papier is nu eenmaal ook de manier waarop de nodige BOB beslissingen genomen worden te casa Verheye-Hoet. De Rock, Paper, Scissors Necklace by Khai Khai Jewelry (€ 2 500,-). Dit mooitje kan aangevraagd worden via [email protected]

10. Genaamd Bie en zijnde een pure sneakerfetisj, lijken de Bee-print slip on trainers van Mother of Pearl (€ 300,-) mij op het lijf geschreven. Te shoppen via Matchesfashion en maatje 39 is top.

Nog niet genoeg ideeën en ben je eerder voorstander om gewoon een centje bij te dragen? As reizen make me totally go banana’s, kan je mij met bijdrages tot citytrips of tot het reizen naar andere nog te ontdekken verre oorden zeker ook meer dan tevreden stellen. Op het verlanglijstje: Istanbul, Marrakech, Nepal, Ijsland, Mexico, Peru and all things Asia. Club Med might do the trick. Ik blijf dromen van het aanvullen van mijn garderobe en daar kan een COS voucher of een Princesse Tam Tam voucher voor mooie ondergoedjes mij zonder enige twijfel mee helpen. Ook had ik graag mijn begeerte voor een nieuwe ski outfit geuit, om het sjeesen van de berg nog stijlvoller te doen. Heb je nog vragen of slaan de twijfels toe? Tweet, (Insta)gram or Facebook.

En nu time to put on the glitz and toast to a happy 2014 and its galaxy of creativity, luck, friends, health and love. 2013, je was geweldig. 2014, dat je nog geweldiger mag wezen.

page loaded