Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Lien would like to have for X-mas 2013!

Door Lien op 15.12.2013

I don’t want a lot for Christmas, there are just some things I neeheeed … Want sorry Mariah, I kinda do care about the presents. Hey, voor 1 keer mag ik dat wel luidop zeggen, want als er nu eens 1 gulzige feestdag is … dan is het toch wel Kerstmis zeker!

Dus wie mij dit jaar eens goed wil verrassen en in ruil geweldig blij is met mijn eeuwige dankbaarheid, een dikke smakkerd of some happy holiday cheer, die mag altijd eens langskomen om 1 van de volgende items onder mijn felversierde kerstboom te komen leggen …

1. Een bruisbalpakket van Lush (€ 60,95)! Ge-wel-dig merk en toch moet ik eerlijk toegeven dat ik er zelf nog geen enkel beautyproduct van in mijn bezit heb. Shame on me, right? Maar goed nieuws voor jou wel, want dan kan jij dit gat in mijn badcultuur vullen. Luckyyyy!

2. Omdat het op Kerst ook wel eens crazy mag zijn (je weet nooit, misschien heeft de Kerstman dit jaar wel de Lotto gewonnen?), zet ik hoopvol de Givenchy chained boots (€ 1 150,-) in maat 38,5 op mijn verlanglijstje. Online te koop bij MyTheresa.

3. De Acne sjaal (€ 120,-) is een absolute closet-staple, zo’n klassieker die je eigenlijk bij elke fashionista ziet. En dus wordt het hoog tijd dat ik de mijne ook eens scoor. In donkergrijs graag, mercikes!

4. Een goede statement ketting van een echte ontwerper staat al jaren op mijn verlanglijstje. Misschien wordt 2013 dan toch last-minute hét jaar waarin mijn droom uitkomt? Deze Ek Thongprasert-ketting (€ 540,-) is just perfect! Online te koop via Collectors-Gallery.

5. Givenchy has seriously been rocking my world this year. Het is dan ook niet meer dan normaal dat er ook een printed T-shirt van mijn droommerk (€ 350,-) op mijn verlanglijstje staat! Je shopt hem bij Net-a-Porter.

6. Van de gans was ik niet helemaal overtuigd, maar deze Bunny iPhone cover van Moschino (€ 48,-) heeft mijn hart meteen gestolen. Heeeere bunny bunny! Maar ... ik heb nog geen iPhone 5, dus let er wel op dat -ie past op mijn goeie ouwe trouwe 4s-je. Of koop er mij meteen een nieuwe iPhone 5 in rosé goud bij, willen we dat afspreken? Love yaaaa ...

7. Stiekem weet ik helemaal niet veel van hoofdtelefoons en andere muziektechnologie. Maar wat ik wel weet, is dat deze Frends hoofdtelefoon (€ 160,-) een echt fashion statement is en dat ik hem eigenlijk gewoon moet hebben. Gimmeeee!

8. Omdat het leven zo al serieus genoeg is, wil ik supergraag deze crazy unicorn clutch van Choies (€ 19,23). Een nieuw vriendje om samen mee op avontuur te gaan? Cheeck!

9. Boekenworm? Ik? Neuuhh niet echt. Maar zet Alexa op de cover and I'm interested! Ik ben dan ook megabenieuwd naar het nieuwe "IT"-boek van Alexa Chung (€ 25,-). Online te koop bij Urban Outfitters.

10. Geloof het of niet, maar wanneer je mij vraagt wat mijn favoriete deel van Kerstmis is, dan zeg ik niet eten of pakjes openmaken, maar wel ... The Sound of Music kijken in mijn pyjama! Dit jaar heb ik mij plechtig voorgenomen om Maria door de bergen te zien huppelen in een onesie. Een Rudolph onesie van Asos (€ 61,65), that is ...

page loaded