Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PrimaDonna pakt uit met 1ste swimwearcollectie

Door Angelique op 13.12.2013

Big news! Het lingeriemerk dat sinds 1865 de beste vriend is van de rondborstige dames onder ons, brengt hun 1ste swimwearcollectie uit. Jawel, PrimaDonna - who else - laat ons al wegdromen van een hete zomer tijdens deze gure wintermaanden. Geen zomer meer zonder PrimaDonna? Amen to that!

De gloednieuwe swimwearcollectie is uiteraard net als de lingeriecollecties gericht op vrouwen met een grotere cupmaat (vanaf C-cup en t.e.m. H-cup). De grote lancering kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom pakt PrimaDonna uit met een formidabele wedstrijd op hun website

It's all about pampering at PrimaDonna. Maar liefst 5 duo's krijgen de kans om een front row-plekje te bemachtigen op de press lanceringsshow. And that's not all: bovendien krijgen de gelukkigen een unieke & stijlvolle verwentrip in Antwerpen erbovenop en dat betekent, hold on tight:

  • alle transport gedurende 2 dagen
  • een overnachting in hotel Julien
  • een zintuigstrelende sterrenlunch bij restaurant 't Zilte bovenaan in het Mas
  • een luxe hair-, make-up en stylingsessie 
  • Een fashionwalk met € 250,-. shoppingbudget

Dit alles onder de sympathieke begeleiding van beroepsantwerpenaar en befaamd stadsgids, Tanguy Ottomer. Als kers op de taart vind je in je goodiebag een cadeaubon terug voor je allereerste gratis PrimaDonna swimwear-setje. 

Vanaf midden januari kan je deze fonkelnieuwe swimwearcollectie terugvinden in de betere lingeriewinkel. Sta jij nu al te trappelen om deze collectie te ontdekken? Waag dan je kans om dit 1st class arrangement te winnen en word volledig ondergedompeld in PrimaDonna-style. Meedingen kan via www.primadonnafirstclass.com

Foto's © PrimaDonna

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded