Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Model Mommies

Door Kim op 11.12.2013Alessandra Ambrioso (boven) en Miranda Kerr (onder)

The Model Mommies, het klinkt bijna als een concept voor een reality show - 1'tje waar wij nog naar zouden kijken ook! De topmodellen van het moment doen - geloof het of niet - meer dan hun dagen slijten op de catwalk en shoots, velen onder hen hebben ook besloten hun goede genen door te geven door een gezinnetje te stichten en adorable kids op de wereld te zetten.Lily Aldridge (boven) en Natalia Vodianova (onder)

De laatste model mom die zich bij het clubje mag voegen is het Australische model Gemma Ward, die heel recent beviel van een dochtertje. Daarnaast zijn ook Doutzen Kroes, Alessandra Ambrioso, Natalia Vodianova en Gisele Bündchen trotse mama's, iets wat ze graag op social media delen. Onze favorieten op een rij!Doutzen Kroes (boven) en Gisele Bündchen (onder)

Alle foto's via Grazia

page loaded