Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

F.A.P. conquers the world

Door Koen op 11.12.2013

De FW2013 collectie van Filles à Papa is een regelrecht schot in de roos. Just think about dé hit van vorig seizoen: de Tomboy sweater. Menig celebrity zwichtte voor het exemplaar. Van de huidige collectie willen wij ook allemaal a piece bemachtigen. And the world agrees! Wij gingen op onderzoek on the world wide web en zochten de best-scorende items uit voor jullie.


Foto’s © Filles a Papa, Beretta/Sims/Rex & StealTheStyle.

Zoals we van de girls Carol & Sarah gewend zijn, is ook deze collectie very punk & rock 'n roll: rebels with a playful side. Steeds weer tasten ze de grenzen van het mogelijke af and with succes! Niemand anders zou ermee wegkomen T-shirts met opschriften in fake blood te verkopen. Only for girls with an attitude dus!

Many celebs zijn al helemaal fan van het label. Ellie Goulding, Britse singer-song writer, heeft een zeer uitgesproken alternatieve stijl. No wonder dat ze voor de comfy sporty T-shirts met stoere slogans koos. Yes sir, who dares wins!


Foto’s © Dailymail & Filles a Papa.

Het is no secret dat Rita Ora al langer fan is van F.A.P. Ook deze keer droeg ze een stoere leather jacket afgewerkt met sequins, met haar personal twist. Wij zijn helemaal fan van de sequins, een update op de cameo look. 

Model Alana Zimmer koos dan weer voor de Ella jeans. Ook hier maken de sequins a clear statement. We love her Tomboy-esque style! Een perfecte match met Filles à Papa die ook vaak de spanning tussen mannen en vrouwen verkennen.


Foto’s © Alicepoint, Bluepointstore, Lizzy Vanderligt, The Working Girl & Say Who.

Buiten celebrities zijn ook fashion bloggers helemaal verzot op F.A.P. Who can blame them? De sequins worden duidelijk gesmaakt. Grafische opschriften zijn al een paar seizoenen helemaal hot. Deze meisjes kozen dan ook voor de hippe 'Who Dares Wins' sweater en Filles à Papa T-shirt.


Foto’s © Le 21eme & Belmodo.

Ook onze eigen Kirilove is ook helemaal verliefd op de FW2013 collectie. We spotten haar al met de 'First in Deed' jeans jacket en het very popular 'Who Dares Wins' T-shirt. 

Ben jij ook al gezwicht? Of ga je nog even wachten tot de solden? But don't wait too long ladies, deze items zijn allemaal hot, hot, hot!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded