Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kleurrijk door de winter met M. P. Coudeyre

Door Tiany op 10.12.2013

Last van the winter blues? Inspireren de donkere winterkleren je niet? No worries, M.P. Coudeyre heeft een zeer kleurrijke collectie op de markt om jouw wardrobe in no time op te vrolijken.

Deze jonge Frans-Duitse ontwerper kwam in Antwerpen wonen en studeerde in 2007 af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Dit creatief talent is ook een tijd lang hoofddesigner voor NATAN geweest. Impressive! Sinds FW2010 heeft hij zijn eigen collectie.

And we’re very happy about that. Zijn collecties zijn altijd een combinatie tussen rock en chic. For the wild soul with a sophisticated edge. Daar kunnen wij ons wel in vinden! De moderne maar mysterieuze M.P. Coudeyre dame is erg speels en loves colors.

Dat zien we zeker terug in deze collectie met vibrant prints, grafische lijnen en een explosie aan kleur. Who ever said winter was for black & greys only? De designer had zeker en vast veel plezier bij het ontwerpen van deze collectie. Elk stuk ziet er zeer uniek en tijdloos uit.


Het perfecte excuus om een item in huis te halen. Wij hebben alvast ons oog laten vallen op dat wit-blauwe jurkje. For an elegant and strong woman.

Foto's © Mous Lamrabat.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded