Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Signeersessie Nathalie Rykiel

Door Bieke op 09.12.2013

De appel valt niet ver van de boom, dit spreekwoord geldt zeker ook voor Nathalie Rykiel, dochter van mode-ontwerpster Sonia Rykiel. Nathalie is vice-president van de raad van bestuur van het modehuis. But she’s also a fashion icon

Haar modieuze tips & tricks deelt ze nu with the wide world in haar manifest genaamd L’ Élégance. Through different perspectives deelt het boek inzichten in wat het betekent pour être élégant. Nathalie Rykiel laat onder andere Olivier Saillard, directeur van het modemuseum à Paris, patissier Pierre Hermé en ballerina Sylvie Guillem hun visie delen.

Klinkt dit boek je als muziek in de oren? Markeer dan zeker donderdag 12 december in grote letters in je pretty agenda. Want Nathalie Rykiel komt dit zeldzame werk signeren in de Sonia Rykiel winkel te Brussel

WAT: Signeersessie Nathalie Rykiel

WAAR: Sonia Rykiel winkel - Waterloolaan 56, 1000 Brussel

WANNEER: donderdag 12 december tussen 18:30 en 21:00.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded