Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titi + The German Kid likes Ibe Rossel

Door Michael op 08.12.2013

Not so long ago was Kristien Follon, creative mind behind Titi + The German Kid nog guest editor bij Belmodo. Toen lichtte ze al een tipje van de sluier op van haar nieuwste capsulecollectie die in februari 2014 in de winkels zal liggen. 

Voor wie nog in Siberië leeft of niet van deze wereld is, Kristien aka Titi heeft al heel wat succesvolle capsulecollecties achter de rug. Just think about JBC, TeevilleTGK, en de band CandleBags. Nu gaat ze dus in zee met 14-jarige bloster Ibe Rossel. De 2 zijn al jaaaaaren fan van elkaar en betuigen nu their love for each other in deze überhippe collab: Titi likes Ibe.

Tja die Kristien is zeker en vast getalenteerd! Buiten haar eigen collectie voor Titi + The German Kid en de befaamde capsulecollecties, kennen we haar ook van de vormgeving voor Fanzine 3 én DSGNMRKT, het pop-up parcours in Hasselt. 1 busy bee!

Ook Belmodo is fan van Ibe met haar unieke stijl en vlotte pen. De capsulecollectie bestaat uit vrolijke T-shirts en accessoires. The spring & summer van 2014 beloven zeer speels te worden! Helemaal in de lijn van het fun & happy werk dat we van Titi + The German Kid dan ook gewoon zijn. 

Voor de Fashion Shoot vroeg Kristien niemand minder dan Ibe herself to model! Het resultaat mag zeker en vast gezien worden. We’re so in love with those flower neckpieces en die coole zonnebrillen. Wij kunnen alvast niet wachten tot Titi likes Ibe in de winkels ligt!

Foto’s © Sofie Coreynen.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded