Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christian Wijnants: 10 Years Celebration

Door Tiany op 07.12.2013

Belgisch modemerk Christian Wijnants bestaat 10 jaar! That calls for a fashionable toast. Om de verjaardag mooi in de verf te zetten zal het modehuis een unieke verkoop van hun archiefcollecties houden. Die-hard fans hou je hart vast, misschien is dit je kans om dat felbegeerde stuk eindelijk te bemachtigen.

Tijdens een 8-daags event, telkens 4 dagen van donderdag 12 t.e.m. zondag 15 en van donderdag 19 t.e.m. zondag 22 december 2013 krijgt iedereen de kans om een blik te werpen in de wereld van Christian Wijnants’ vorige 20 collecties.


Foto's © Etienne Tordoir.

De ontwerper is gekend om zijn innovatieve woltechnieken en won vorig jaar nog de International Woolmark Prize. Misschien wel een lekker warm idee om 1'tje op te pikken voor het koude winterweer? Staying warm and looking fabulous, we like!

WAT: Christian Wijnants archive sale

WAAR: Schuttershofstraat 3, 2000 Antwerpen

WANNEER: van donderdag 12 t.e.m. zondag 15 en van donderdag 19 t.e.m. zondag 22 december 2013

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded