Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tea Time met Tara Jarmon

Door Koen op 05.12.2013

Listen up ladies: Tara Jarmon, Canadese ontwerpster van het in Parijs gebaseerde merk, nodigt jullie uit for a cup of tea. Waan jezelf voor een namiddag een echte Parisienne met heerlijke cupcakes, een lekker kopje Kusmi Tea en word omgeven door elegante en verfijnde kleren.

You're invited elke donderdag t.e.m. zondag van de maand december om jouw shopping ervaring dat sprankeltje extra te geven in de winkel van het merk.

Om het event glamorous in te zetten komt er deze zaterdag 7 december tussen 15:00 en 18:00 a very special guest langs! De leading lady Tara Jarmon komt haar klanten ontmoeten voor een leuke babbel over het merk tijdens een gezellig onderonsje met een lekker kopje Kusmi Tea. Dit alles zal plaatsvinden in de Tara Jarmon winkel op de Louizalaan 15 in Brussel. Meer informatie op het Facebook event.

Voor wie het merk Tara Jarmon nog niet kende: de in Canada geboren ontwerpster kwam in Parijs mode studeren. Na haar studies ontmoette ze haar man David Jarmon. De 2 richtten samen het modemerk op. Nu al zo'n 20 jaar later is het merk gekend voor zijn look romantique et sophistiqué.

De Tara Jarmon muze is een moderne dame: chic, vol zelfvertrouwen en houdt van plezier maken. Een universele Parisienne gekleed in vloeiende, comfortabele kleren. Ze is sexy maar niet provocerend. Audrey Hepburn in a modern dress. Go and discover for yourself op de Louizalaan 15 in Brussel!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded