Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coffeebar Shopping Experience @ La Bottega

Door Michael op 05.12.2013

La Bottega, dé hotspot voor shoe lovers in de Paarsdemerstraat, Hasselt komt met een gloednieuw concept: een coffeebar shopping expierence. Dankzij hun grote succes is uitbreiding nodig. Tegen 2015 verwachten ze hun winkeloppervlakte te verdubbelen. Double the fun dus!

Everything will be all about a customized shopping-experience. De uitbreiding gebeurt richting de Raamstraat, in de voormalige gebouwen van jeneverstokerij Smeets. Om dat nu al te vieren gaan ze in die nieuwe omgeving een exclusive pop-up store openen vanaf vrijdag 6 december.

Het 1000 m2 shoe-walhalla wordt nu al dagelijks aangevuld met een eigentijdse modecollectie voor heren, dames, jeugd en kinderen. Verwacht in de Raamstraat 17 op het gelijkvloers schoenen- en kledingcollecties van jonge bekende designers als Tim Van Steenbergen, Stefan Meuwissen, A.F. Vandevorst en Good on Heels. Mamzel.eu, online adresje voor cadeautjes, zal in première van achter hun online scherm komen en dagelijks leuke goodies uitdelen.

Op de 1ste etage komt er een leuke vintage pop-up bar. Alles in het teken van de Hasseltse local cuisine. Iedereen is er welkom om een koffie met gebak te bestellen, een snelle hap te eten of een apero te komen drinken. Perfect for after that long working day of tijdens het weekend met vrienden of familie.

Verwacht je aan een ruime keuze koffie, soepjes, gebak, quiche en ook typische jenevers op de menukaart. De inrichting is very original, want alles is for saleExpect een vintage interieur waar geen enkel bestek of stoel dezelfde is. De grote toog wordt ‘s avonds omgetoverd tot leuke talk-spot. De hele pop-up is in samenwerking met lokale Kringloopwinkels, Zuppa, Boon, CoffeeCafe en Smeets Jenever.

Dat alles kunnen wij zeker smaken. What are you waiting for? Plan een tripje naar Hasselt. Hou zeker de Facebook-pagina in de gaten voor meer updates over alle geplande activiteiten van de zeer gevulde eventkalender.

WAT? Coffeebar Shopping experience (Soep, coco, cake, jenever, quiche, fruit)

WAAR? Raamstraat 17, 3600 Hasselt

WANNEER? vrijdag 6 december tot t.e.m. 31 januari van 10:00 tot 20:00 en op koopzondagen.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded