Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Victoria Beckham guest editor voor Vogue Paris

Door Kim op 04.12.2013

Victoria Beckham kan alweer een fashion job aan haar lijstje toevoegen als guest editor van Vogue Paris. Voor de kersteditie vulde Beckham de pagina's met o.a. familiefoto's, favoriete kerstherinneringen en tekeningen van haar kinderen. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de koppelcover met hubby David Beckham. Het duo werd op de gevoelige plaat vastgelegd door bekende fotografen Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, die ook voor de plaatjes en film voor de Dior Secret Garden campagne zorgden (lees er meer over in het Belmodo artikel Dior Secret Garden 2: the teaser

Verder krijgen we nog een kijkje in a day in the life of Victoria Beckham, waar ze ons een kijkje backstage gunt van haar SS2014 show en een overzicht van haar Parijse hotspots geeft. Hoofdredactrice Emanuelle Alt gaf maar al te graag de fakkel even door aan Victoria. Zo zegt ze zelf:

"We entrusted the editor's chair for this issue to a woman who revealed herself to be the absolute opposite of her public image while we were working together. Spontaneous and full of humor, she's modest, with a healthy dose of ambition. And like all those who are truly passionate about what they do, Victoria is a perfectionist."

Alle foto's © Vogue Paris.

page loaded