Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Everybody loves Chanel

Door Tiany op 04.12.2013

"A girl should be 2 things: classy and fabulous."

Deze beroemde woorden van Coco Chanel weerklinken vandaag nog altijd in onze oren. Ze brak een echte revolutie uit in de modewereld met haar new approach to dameskleding. Ze verwerkte de tot dan uitsluitende mannenstoffen als jersey, tweed en flanel in vrouwenkledij. Haar vernieuwende snit maakte van vrouwenkledij iets comfortabel, unique in history. Yes, we owe Coco so much!


Foto © Bragmybag.

Back in the day begon ze met een klein accessoirewinkeltje dat vrouwenhoeden aanbood. Dat feit is ook mister Karl zeker niet ontgaan, sinds hij in 1983 de ontwerper werd voor het modehuis, blies hij het new life in met zijn eigentijdse visie en zo ook in de accessoires van het modehuis.

Today zijn buiten de kleren, zeker ook de accessoires nog altijd helemaal hot, hot, hot! Wij zijn in love met de current FW2013 collectie en zeker met die bags, shoes en talrijke jewellery. Maar ook de world’s most famous bloggers love their Chanel. Wij gingen op zoek naar de hotste items uit de collectie.

1. The Boy Bag


Foto's © Anton Lombardi, Thestreetmuse, Tuula & The Blonde Salad.

Dé overgrote winnaar, die vele modeliefhebbers deed zwichten was de Boy Bag, bijna even populair als de legendarische 2.55

2. Transparant


Foto's © Anne Combaz, Belmodo & Thestreetmuse.

Na de hype van ‘what’s in my bag’ is het nu gewoon meteen zichtbaar.

3. Leather Chain Boots


Foto's © Song of Style, Anne Combaz, Kayture & The Blonde Salad.

Belmodo addict Aline verklaarde al eerder haar obsession voor de nieuwste Chanel Chain Boots. Omdat ze zo ontzettend populair zijn, ook nog in deze lijst.

4. Red


Foto's © Anna Combaz, Vogue & Belmodo.

The classic red kon ook niet in deze handtassencollectie ontbreken. De kleur is ook dit seizoen helemaal on trend en komt dan ook vaak terug in de finishing touches van een look.

5. The Jewelry


Foto's © Benoit Peverelli, Anna Combaz & Belmodo.

De punk trend is helemaal hot en de stoere kettingen van Chanel sluiten daar helemaal bij aan.

Wij zetten deze items alvast op our Christmas wishlist. Who knows, Santa might be very giving this year. Welk Chanel accessoire doet jouw modehart sneller slaan?

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded