Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kerstshoppen doe je in de MMe Bovary Pop-up

Door Michael op 01.12.2013

De 1ste sneeuwvlokjes zijn al gevallen en kondigden meteen het kerstshopping-seizoen aan. No inspiration this year? Mme Bovary popt nog op tot dinsdag 31 december op de Antwerpse Melkmarkt. Midden in je shoppingparcours dus, no excuses not to go ladies!

Barbara Voussure, ontwerpster van juwelenlijn Madame Bovary, kwam op een namiddag op het idee om voor de eindejaarsperiode haar juwelenlijn off-line te verkopen. Ze polste bij andere creative ladies en vond nog 11 enthousiastelingen. Samen toverden ze een ruim pand aan de Melkmarkt om in a very cozy Christmas shop.

Everything is hand-designed dus verwacht je aan unieke stuks met passie gemaakt. Je vindt er allerlei leuke juwelen, hoedjes, kledij, sjaals, kussentjes, wenskaarten, ... Er zit vast iets leuks bij voor een vriendin of de mama. Zelfs zwangerschapsspullen komen aan bod, is er een nicht of zus in blijde verwachting? Hier vind je zeker iets for under that Christmas tree.

De pop-up store op zich is ook zeker een pareltje om te bewonderen: Elan Vintage Objects bemeubelde de ruimte met unique furniture en HD Camera Works maakte een prachtige toonbank met zijn kunstwerken. Een greep uit enkele aanwezige merken: Agathe et ses Princes, Bluette, Madame Volt, Mme Bovary, Nordic Living, ...


Zo ladies, noteer dit adresje alvast in je agenda.

WAT? Juwelen, accessoires, wenskaarten, interieurspullen en zelfs zwangerschapsspulletjes. 
WANNEER? woensdag 20 november t.e.m. dinsdag 31 december van 11:00 t.e.m.18:00
WAAR? Melkmarkt 4, 2000 Antwerpen

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded