Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guiliana in gedachte bij Stefan Meuwissen

Door Tiany op 30.11.2013

Stefan Meuwissen, Genkse stilettoprins, heeft alweer een nieuwe collectie drop dead sexy shoes klaar voor SS2014. Wij zijn alvast laaiend enthousiast! Laten we de winter even vergeten, bring on that summer feeling

Not so long ago hielp Belmodo de designer bij het zoeken van een mannelijk model voor zijn kortfilm. Deze is nu klaar en getiteld ‘Guiliana in gedachte’. De romantische prent neemt je mee in een whirl wind van verlangen, zwoele blikken en very pretty high heels.

De C-mine site in Genk, de recent gerenoveerde steenkoolmijn van Winterslag, vormt de achtergrond van de dramatische black and white film. Stefan neemt je mee in zijn denk- en tekenproces: van idee tot Italiaans verleidingsproduct.

De dame in de film is meer bezig met haar high heel collection dan de gorgeous male model dat haar achterna zit. Ergens nemen we haar dat niet kwalijk, wie wil er nu niet in het bezit zijn van die gewaagde gele heels met een gepeperd zwart kantje. 

Stefan Meuwissen had alvast een zeer zelfzekere dame in gedachte toen hij deze schoenen ontwierp. Knalgeel, intens rood, donker black gemixt met zebraprints en klassieke beigetinten. Not for the average lady. Wij kunnen alvast niet wachten op die 1ste zonnestralen zodat wij onze exemplaren uit de kast kunnen halen! 

Exclusief verkrijgbaar bij La Bottega.

Foto’s © Kirsten Thys van den Audenaerde.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded