Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion feud gone bad

Door Astrid op 30.11.2013

Ow boy Kanye officially has gone mad! Tijdens een radioshow op 92.3 NOW deed de rapper een oproep te stoppen met Louis Vuitton kopen.


© www.agendamagazine.be

Een kleine situatieschets: Mister West wilde/eiste onlangs een ontmoeting met Yves Carcelle, het hoofd van Louis Vuitton. Die was echter druk druk druk en scheepte de rapper af. Kayne kreeg een tantrum en liet weten dat zijn wraak zoet zou zijn. How dramatic! Kayne heeft even op zijn plan kunnen broeden en riep enkele dagen geleden op aan iedereen die het wilde horen om te stoppen met Louis Vuitton te kopen. Een ware fashion boycot dus.


En daarvoor was mister West nog zo trots op z’n Louis Vuitton shoe’s  © theshoegame.com

Het zou ons eerlijk gezegd nogal verbazen als fervente Vuitton buyers - who are those people? - ingaan op zo’n verzoek. En of die Kanye West überhaupt wel kennen! We zullen moeten afwachten. Als Louis Vuitton begin volgend jaar aankondigt dat ze de boeken neerleggen, weten wij alvast wat de reden is! Een reactie van Louis Vuitton of Yves Carcelle blijft voorlopig uit.


© www.purseblog.com

Ruikt een beetje naar grootheidswaanzin als je het mij vraagt … Benieuwd of ons Kimmeke daarmee kan lachen. Geen nieuwe Vuitton voor haar onder de kerstboom dit jaar. 

page loaded