Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chiara Ferragni strikes again with jewelry line

Door Aline op 30.11.2013

Is the woman mad or so? Don't know but she appears to be hotter than ever and we couldn't agree more ...

Ik heb al een aantal keer de kans gehad om de mooie Blonde Salade in real life te ontmoeten en honestly ik kan er niet anders dan vol lof te zijn: minstens even mooi in het echt als op foto, onwaarschijnlijk sympathiek & altijd bereid om tijd te maken voor haar fans. 


Bella Chiara startte met haar eigen schoenenlijn, collab collections voor onder andere Superga & Kurt Geiger en lanceerde net haar nieuwste project: Caia by Chiara Ferragni. Een jewelry line van de blonde schone die als kind Caia werd genoemd door haar familie en vrienden. 

De collectie omvat verschillende bijoux: ringen, armbanden, kettingen en oorringen, allemaal met 1 ding gemeenschappelijk: they're bold & with a lot of personality

Shoppen doe je simpelweg online: click away!

page loaded