Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw in België: Morganne Bello

Door Tiany op 29.11.2013

Op zoek naar een girly juweeltje met moderne touch? Dan is Morganne Bello voor jou zeker eens het bekijken waard. Dit Parijse label werd opgericht in 2004, maar is pas sinds dit jaar verkrijgbaar in België.


De lijn Friandise en tijdelijke serie Fleur de soie.

Wat wij leuk vinden aan Morganne Bello? De collectie van het merk is opgebouwd uit verschillende thema's met elk hun eigen stijltje, en toch stralen alle stuks dezelfde eenvoud en elegantie uit. Heel tof vinden wij, want zo kan je ze makkelijk onderling combineren in plaats van vast te houden aan het klassieke - boring - setje.


De Hannaë-lijn is geïnspireerd op bloemen, Baby Boum doet het dan weer met vlindertjes.

Ook fijn zijn de materialen waarmee het merk aan de slag gaat, cause nothing says luxury als diamant, edelsteen en goud. Geslepen maansteen, rozenkwarts, topaas en amethist in een fijne zetting? Yup, daar tekenen wij voor!

Foto's © Morganne Bello.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded