Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lady Gaga voor Versace

Door Kim op 29.11.2013

Is het Lady Gaga of Donatella Versace? Je zou bijna het verschil niet zien in deze campagnebeelden die onlangs door Versace werden vrijgegeven op hun Instagram account - feit is dat de nieuwe Queen of Pop dienst doet als het nieuwe gezicht van het modemerk. De samenwerking zat er al even aan te komen, gezien Gaga geregeld in Versace gespot werd en het duo tegenwoordig als BFF's door het leven gaan.

Zo zei Donatella over de samenwerking:

"I am honoured that my friend Lady Gaga is the face of our new Versace campaign. I wanted to capture her true beauty and spirit in images that are elegant and alluring. She is like family to me, the embodiment of the Versace DNA."

Wat vind jij van de samenwerking?

Foto's © Instagram Versace

page loaded