Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MSGM x Toiletpaper’s limited edition truien

Door Lien op 28.11.2013

Als er 1 ding is waar wij bij Belmodo nooit genoeg van lijken te krijgen, dan zijn het wel stoere statement truien. Makkelijk te combineren, zowel up dress-baar als down dress-baar (als die woorden al bestaan) en altijd opvallend. Can't go wrong, right?

Right! Zo denken wij er ook over. En geloof het of niet, maar we hebben alweer een aantal prachtige exemplaren in ons vizier ... Jahaaa: de limited edition capsulecollectie van Toiletpaper Magazine voor het merk MSGM, daar beginnen wij spontaan van te watertanden. Mmmmmh ...

Toiletpaper's oprichter Maurizio Cattelan ontwierp 10 coole prints die je zowel in trui-vorm als op een T-shirt kan scoren. Stiekem wil ik ze eigenlijk gewoon allemaal ...

Naast de bovenstaande exemplaren, vind je de sweaters ook nog met paardenprint, met een kikker die tussen een hamburger zit te chillen (moet kunnen), met de quote "I heart you" (letterlijk, het anders schattige hartje werd vervangen door een levensecht hart - euh ...), en ga zo maar door. Wedden dat er eentje voor jou bijzit?Trouwens, boys, geweldig nieuws ook voor jullie, want de sweaters en T-shirts zijn very unisex!

Ben jij even enthousiast als ik? Surf dan als de razende bliksem naar de MSGM webshop en scoor jouw favoriete sweater en/of T-shirt voor het te laat is, want ze verkopen als gek! Good luck on getting yours!

Foto's via © MSGM Tumblr@sauceloves, @alechadwatterson & @manolo13metriquadri

page loaded