Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Teddy Bear Coat

Door Kim op 27.11.2013

There's a new trend in fashion town: the teddy bear coat! Warm, fuzzy en bruin - voortaan slaap je niet meer met je favoriete knuffel, maar gebruik je 'm gewoon als jas. Althans, dat is de interpretatie die designers als Max Mara er graag aan geven in hun FW2013 collectie.


Foto's © Max Mara

Al gespot in de jas: überfashionista Carine Roitfeld en Kim Kardashian. Ze zien er alvast knuffelbaar uit, maar je moet toch de nodige fierceness hebben om met deze jas weg te komen. Wat denk jij van deze trend?


Foto © Dazed Digital

Foto © IMAXtree

Varianten van de teddy bear coat zijn de fuzzy of furry coats die natuurlijk al langer een trendy item zijn en elke winter terugkeren aan de schouders van menig celeb en doorsnee fashionista. Gewoon een kleine tip voor wanneer je nog niet helemaal klaar bent voor the real deal!


Foto © Grazia

page loaded