Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cesar Casier for Essentiel

Door Michael op 27.11.2013

Fashion alertEssentiel, onze grote mode-liefde van Antwerpen, gaat samenwerken met Gents topmodel Cesar Casier. Na de samenwerking met modeblogster Sofie Valkiers, slaat het fashionlabel nu weer de handen in elkaar with a famous face.


Foto © Raf Coolen.

En deze hunk mag zeker gezien worden, zelf verdeelt hij zijn tijd tussen Gent en The Big Apple, waar hij heel wat internationale campagnes in de wacht sleepte. Onlangs kondigde Ceesie op zijn blog aan dat hij a new challenge ging aangaan. Het zal wel eens wat anders zijn, aan de ontwerptafel zitten in plaats van voor de lens te poseren. De 28-delige collectie zal stuks bevatten voor zowel vrouwen als mannen. Verwacht je aan very rock ‘n roll sweaters, laarsjes, T-shirts en leder.


Foto © Instagram Cesar Casier

Dat dit jong talent niet stil zit is certain, buiten modecampagnes voor onder andere Armani en Dior, bracht hij ook al een eigen kookboek 'Model Kitchen' uit. Binnenkort maakt hij ook zijn tv-debuut in 'Vlaanderen Vakantieland' op één. Op zijn instagram postte the young babe alvast een voorproefje van zijn work-in-progress.

Want to stay up to date? Volg zeker zijn blog en #cesarcasierforessentiel. Wij zijn alvast zeer benieuwd en verrry impatient!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded