Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Van Jepp popt up in Antwerpen

Door Koen op 26.11.2013

Van Jepp, een nieuw Zweeds-Belgisch merk popt up in Antwerpen. A love story ontstond in de zomer van 2011 tussen Helena JEPPsson en Karel VANrietvelde tijdens de 21ste World Scout Jamboree in Rinkaby, Zweden. De liefde hield sterk aan en een jaar later verhuisde Helena van Zweden naar Antwerpen, waar het koppel ook later trouwde.

Voortvloeiend uit hun liefdesverhaal ontstond in de zomer van 2013 Van Jepp: kunst, design en fashion in een explosie van kleuren. De prints worden handgetekend, Karel haalt inspiratie uit zijn persoonlijke kunstpatronenbibliotheek die hij opstartte in 1997. Samen transformeren ze deze collectie naar designs, ondermeer voor textiel. In de toekomst zijn ze van plan hun collectie uit te breiden met interieur design producten en nog meer fashion-items. A couple to watch!

Wat kan je verwachten in de pop-up store? Limited edition zijden sjaals en bandana’s waarop speciaal voor dit najaar prints zijn ontworpen en geprint. Tijdens de pop-up kan je ook Helena en Karel persoonlijk ontmoeten. Perfect timing voor het kerstshoppen. Check ook hun Facebookpagina voor meer nieuwtjes.

WAT? Kunstgalerij, showroom van designs en fashion winkel 
WANNEER? zaterdag 30 november en zondag 1 december van 12:00 t.e.m. 18:00
WAAR? Atelierdubbeloo, Falconrui 1, 2000 Antwerpen

Foto's © Van Jepp.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded