Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elle MacPherson Intimates Collection

Door Tiany op 26.11.2013

De nieuwe Elle MacPherson Intimates herfst -en wintercollectie haalt haar inspiratie in Marokko. De uitzichten van Casablanca, Marrakesh en Fez inspireerden MacPherson tot het creëren van deze luxueuze, vrouwelijke collectie.

Het is een eclectische mix van sterke kleuren als fel rood met neutrale tinten als lichtroze. Ook de prints zijn geïnspireerd door Arabische mozaïeken, tegels en keramiek. 

De strakke geometrie van de Arabische architectuur wordt gebroken door romantische bloemenmotieven. De collectie is onderverdeeld in verschillende reeksen. Voor een retrovibe moet je bij de Duo-reeks zijn. De combinatie van satijn en kant kan je bij de Exotic Plume items vinden. Voor girly bloemenprints kan je terecht in de Moroccan Rose reeks.

Deze collectie hangt nu in de rekken!

Foto's © Elle MacPherson Intimates.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded