Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het brein achter F.D. Supply

Door Koen op 24.11.2013

2 studenten van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, Tansel Kilic en Robin Smallenbroek, wachten niet tot ze afgestudeerd zijn om een kledinglijn te beginnen en gelijk hebben ze! Al in hun 1ste jaar startten ze met F.D. Supply!

De naam staat voor Forever Dedicated Supply, wat voor hen zoveel betekent als toegewijd zijn aan jouw dromen. De boodschap is voor hen belangrijker dan het kledingstuk op zich. Een persoon die hun kledij draagt, is een persoon die zijn ambities najaagt!

Ze willen hun kledij zowel een chic als een werelds karakter meegeven. De nadruk ligt op globaliteit, sharing en networking. Hun zwarte T-shirts hebben een batik randje, dat randje benadrukt voor hen het globaal karakter.

De 2 jonge ondernemers hebben al een duidelijke takenverdeling vastgelegd! Tansel legt contacten, Robin ontfermt zich over het financiële aspect en bewaakt het creatieve proces. Momenteel zijn ze op zoek naar investeerders en ze hopen dat grote warenhuizen hun collectie binnenkort oppikken.

Momenteel kan je de T-shirts enkel online op hun website kopen.

Foto's © F.D. Supply

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded