Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Essentiel FLASH is totally flashin’

Door Tiany op 24.11.2013

De nieuwe Essentiel FLASH collectie ligt wederom in de rekken. En het moet gezegd, wij zijn fan! Wat tussen haakjes niet erg verbazingwekkend is, gezien de hoeveelheid leather look goodies, luipaardprint perfecto's en fuzzy truien.

Ons teergeliefd Antwerps merk zocht voor deze lijn inspiratie in de - oh, so hot right now - grunge- en rock 'n rollscene. Skinny jeans en leggings konden dus zeker niet ontbreken, maar ook losse pyjamabroeken passen volgens Essentiel bij de look. Nonchalant én comfortabel zijn overduidelijk de keywords in de collectie, gecombineerd met een heerlijk vleugje arrogantie.

'Baby, so what?' op onze T-shirt? Daar tekenen wij maar al te graag voor! Sterker nog, we raden je aan ons voorbeeld te volgen. Immers, een gezonde dosis je m'en fous never hurt anyone, right?

Foto's © Essentiel.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded