Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel presents: #DIESELTRIBUTE

Door Angelique op 24.11.2013

Denimmerk Diesel is voor de allereerste keer een samenwerking aangegaan met een externe designer! The lucky man is Nicola Formichetti! Voor zijn capsulecollectie ging hij snuisteren in het Dieselarchief, het resultaat hiervan is de #DIESELTRIBUTE COLLECTION.

De collectie bestaat uit 2 delen: een denim-deel bestaande uit kledij, accessoires en ondergoed en het 2de deel zijn allemaal lederen items.

De campagne is geschoten in samenwerking met gerenommeerd fotograaf Nick Knight en de social media experts van SHOWStudio! Het resultaat: alles werd gefotografeerd met Iphone en met extra aandacht voor de social media mogelijkheden!

De denimcollectie is nu al te verkrijgen in de winkels, op de lederen items is het wachten tot februari 2014. You can find me in the store!

Foto's © Diesel

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded