Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natalia Vodianova’s collectie voor Etam

Door Bieke op 22.11.2013

Russisch topmodel en actrice Natalia Vodianova heeft voor FW2013 een collectie voor Etam ontworpen.

Het is een ode aan de nostalgische elegantie! De items zijn delicaat, verfijnd en romantisch. Haar collectie heeft een luxueuze touch omdat ze verschillende stoffen mixt. Ze gebruikt fluweel, elastische voile en Chantilly kant. In sommige items vinden we ook zijde terug.

De kleuren zijn over het algemeen gedempt; nachtblauw, aubergine, vintage roze, goudgeel en smaragd groen. Ze verkoopt push-ups en driehoeksbeha's, shorty's, hoog getailleerde slips, bodies en babydolls.

Je kan de collectie nu in alle Etamwinkels kopen en op hun website.

Foto's © Etam.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded