Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Daria Werbowy nieuwe gezicht van Mango

Door Kim op 22.11.2013

This just in: Daria Werbowy wordt het nieuwe gezicht van de Spaanse highstreet keten Mango. De 1ste campagne, waarvan je al een teaser hieronder kan zien, werd geshoot in Lanzarote door fotograaf Josh Olins.

Werbowy, intussen 29, heeft al een impressionante carrière achter de rug met campagnes voor o.a. Prada, Missoni, Chanel en Yves Saint Laurent. Haar veelzijdigheid en ervaring is ook 1 van de aspecten waarom Mango haar als nieuwe gezicht koos.

"Beyond her impressive career, in which she has been the face of the best brands in fashion and cosmetics, Daria perfectly represents the values of Mango. She is a young girl with a strong personality and sense of style." - aldus Ninona Vila, MNG by Mango's PR manager -

Daria volgt hiermee een hele reeks bekende gezichten op die eerder het uithangbord van de Mango-campagnes waren als o.a. Miranda Kerr, Scarlett Johansson, Kate Moss , Penélope Cruz, Milla Jovovich en Naomi Campbell.

Alle foto's © Mango.

page loaded