Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Newsflash: Ann Demeulemeester stopt bij eigen merk

Door Tiany op 20.11.2013

Heet van de naald: ontwerpster Ann Demeulemeester krast op bij eigen merk. Say what?! Mmm-hm, wij waren ook in shock! Maar het nieuwtje is wel degelijk waar. De bekende Belgische ontwerpster, ook deel van de Antwerpse 6 by the way, stuurde een PDF-bestandje uit van een met de hand geschreven brief, waarin ze haar beslissing uit de doeken deed.

"Er is een nieuwe tijd aangebroken voor zowel het merk Ann Demeulemeester als voor mezelf" - Aldus Demeulemeester -

Volgens haar is de identiteit van het merk nu sterk genoeg ontwikkeld en kan het best zonder haar verder. Ze laat haar brain child dan ook met volle vertouwen in de handen van managing director Anne Chapelle, die overigens al een tijdje hoofdaandeelhoudster was. Ook haar hubby Patrick Robyn is trouwens mede-eigenaar van het stylish zwarte label.

Demeulemeesters eigen toekomstplannen blijven voorlopig onduidelijk. Ook wie in haar creatieve schoenen zal treden is, tussen haakjes, nog niet bekend, maar van zodra dat nieuwigheidje onze oren bereikt, you'll be the first to know!

Foto © Contemporary Fashion Archive

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded