Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M x Beckham Bodywear

Door Kim op 20.11.2013


Another season, some more Beckham! Intussen ben je waarschijnlijk al vertrouwd met de bodywear collectie die voetbalhunk David Beckham al enkele seizoenen ontwerpt in samenwerking met H&M, maar voor het geval je geheugen nog wat opfrissing nodig heeft, kan je er meer over lezen in de Belmodo artikels David Beckham uit de kleren voor H&M en Guy Ritchie regisseert H&M bodywear campagne van David Beckham.

We zien veel grijs, joggingbroeken en lounge shirts in de nieuwe bodywear Christmas collectie, items die Beckham stuk voor stuk tentoonstelt met z'n eigen goddelijke lichaam - wij zijn alvast fan! Ladies, Belmodo is alvast van mening dat deze collectie het perfecte geschenk is om onder de kerstboom te leggen voor jouw hubby. En dan maar hopen dat 'ie er even goed uitziet als Beckham! Als extraatje bracht H&M nog een kort filmpje uit waarin Beckham alvast z'n favoriete stuk meedeelt en waar hij zoal z'n inspiratie haalt. Enjoy!Alle foto's en video © H&M

page loaded