Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak Artist Studio is back!

Door Angelique op 20.11.2013

We zijn door het dolle heen dat Eastpak Artist Studio voor de 3de keer op de proppen komt een reeks unieke rugzakken! Herinner je je onze bijdrage vorig jaar? Geniet hier rustig na van de creatie die wij maakten.

Even ter opfrissing: Eastpak Artist Studio is een initiatief waarbij rugzakkengigant Eastpak 56 creatievelingen, zowel nieuw talent als al bekende artiesten, uitnodigt om een basis Eastpakmodel volledig naar hun zin om te vormen tot een 1 of a kind backpack. Je kan alle ontwerpen bekijken op hun website.

Alsof dat nog niet genoeg is, gaat de opbrengst van de verkoop ook nog eens rechtstreeks naar de organisatie Designers Against Aids. Eastpak vindt het van ontzettend groot belang dat het bewustzijn onder jongeren omtrent AIDS alsmaar groter wordt, daarom dat ze zich met zo'n groot engagement voor dit project inzetten.

Ook dit jaar doen er weer heel wat Belgen mee. Het ontwerp hierboven is van designer Harvey Bouterse, hij werkte onder andere voor Jean Paul Gaultier en is dus zeker niet van de minste! De rugzak van freelance fotograaf Athos Burez is supergewaagd, maar het resultaat is fantastisch!

Ook De Invasie, het platform dat creatieve mogelijkheden biedt voor Belgische en Nederlandse designers, mocht een rugzak ontwerpen.

Volgend ontwerp is van de underground rock band Hong Kong Dong, we kennen Sarah en Boris ook als de kinderen van cartoonist Kamagurka. Zij besloten vooral de achterkant van de rugzak onder handen te nemen.

Atelier Dubbeloo, de studio van meubelontwerper Yannick Moonen en interieurarchitecte Lotte Stofs, koos voor een bruine, lederen look met opvallende stiksels.

Last but definitely not least is het ontwerp van overbekende fashion designer Jean-Paul Lesagnard. Hij liet zijn fantasie de vrije loop bij dit buitengewoon ontwerp.

Vanaf maandag 2 december 2013 starten de online sales van deze supercoole unieke stukken. Kopen kan via de website.

Dit is echter nog niet alles! Op donderdag 28 november 2013 wordt de collectie nog voor een laatste keer voor de verkoop getoond op een exclusieve hippe finissage met niemand minder dan topmodel Hannelore Knuts als gastvrouw. DJ Baloji zorgt voor de muziek op deze geweldige party!

Eastpak wil hun fans niet op hun honger laten zitten en kwam op de proppen met een wedstrijd zodat ook jullie erbij kunnen zijn!

Wat moet je doen? Het is simpel! Je post een creatieve foto van jezelf met jouw Eastpakrugzak op de Instagrampagina van Eastpak. Vergeet de hashtags #Eastpak en #Artiststudio13 niet toe te voegen! Eastpak zorgt ervoor dat jouw foto op de Instawall van hun Facebookpagina terechtkomt! Een jury beslist dan wie de winnaar is!

Wat kan je winnen? 2 tickets voor de internationale finissage, jouw verblijf en vervoerskosten naar Antwerpen.

Let op! Deelnemen kan tot uiterlijk vrijdag 22 november 2013! Wees er dus snel bij! Meer info over de wedstrijd kan je op hun Facebookpagina vinden.

Foto's © Eastpak.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded