Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

CR7 by Cristiano Ronaldo

Door Koen op 20.11.2013

Voetballers en ondergoed, op 1 of andere manier gaan ze goed samen. Na Beckham’s bodywear voor H&M, is het nu aan Cristiano Ronaldo om met een intieme lijn op de proppen te komen. Sterker nog, hij lanceert meteen z’n eigen label, en dat in samenwerking met de New Yorkse designer Richard Chai en de Deense textielgroep JBS.

“Fashion en design zijn 2 van mijn passies en ik wil al heel lang mijn eigen merk lanceren. Samen met Richard aan deze collectie werken, heeft me een geweldige creatieve uitlaatklep gegeven en ik heb van elk onderdeel genoten, van het selecteren van de kleuren en de ontwerpen tot het zelf testen van de pasvorm en de designs. Ik ben er erg trots op dat de collectie wereldwijd gelanceerd wordt” - aldus Ronaldo -

CR7 by Cristiano Ronaldo is opgebouwd uit een basic-, een fashion- en een luxurylijn voor mannen, maar ook een schattige en vooral kleurrijke jongenscollectie. Zowel slips, boxers en long johns als kousen behoren tot het gamma.

Klassieke designs, een perfecte pasvorm en heldere lijnen staan centraal in de collectie, maar het over-all luxegevoel lijkt ons toch het belangrijkste. Materialen als merinowol, zijde, glanskatoen en bamboe? Dat willen wij maar al te graag op ons lijf!

Neem gerust eens een kijkje in de online shop of bel 013/67.01.01.

Foto's © CR7.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded