Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Victoria’s Secret in België!

Door Tiany op 19.11.2013

In 2012 kwam er in New Bond Street, London finally een 1ste winkel op Europese bodem. Met de wereldbefaamde lingerieshow van Victoria’s Secret die vorige week plaats vond in New York, officiële air-date dinsdag 10 december, begon het wel weer te kriebelen. Zouden wij de volgende zijn?

Met meer dan 8000 likes op Facebook, it’s very clear: we willen een Victoria’s Secret in België. Good news for all those desperately waiting, want het is officieel: Victoria’s Secret opent een eerste winkel in eigen land!

1 ding staat vast, er komt een Victoria’s Secret filiaal in Brussels Airport. De opening wordt verwacht in de 1ste helft van december. We zijn alvast zeker dat er beauty & accessoires worden verkocht. We're excited and well, which angel doesn’t love this brand?

En we zijn niet alleen, ‘I knew you were trouble’-ster Taylor Swift & Fall Out Boy waren enkele van de musical guests die de lingerieshow sierden. Drop-dead-Beautiful Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Lily Aldridge, Karlie Kloss en Doutzen Kroes paradeerden de met glitter bezaaide catwalk met fabulous wings in sexy niemendalletjes. Ook andere modellen als Cara Delevingne, Devon Windsor en Josephine Skriver waren van de partij.
Foto's via Kevin Tachman for Vogue

Addertje onder het gras: je moet wel al ingecheckt zijn vooraleer je de winkel kan bezoeken. Misschien alvast een reisje boeken naar de zon tijdens deze grauwe winterdagen? Gewoon stiekem een smoesje om te gaan shoppen uiteraard. Don’t worry Belmodo lovers, your secret is safe with us

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded