Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: de lingeriejurk

Door Loes op 19.11.2013

In je pyjama naar buiten gaan? Yes you can. Deze trend is al een tijdje aan de gang: pyjamabroeken, blouses en onesies … niemand kijkt er nog van op. Vanaf nu is er een nieuw item om aan dit rijtje toe te voegen: het lingeriejurkje! They are back, again! Hét kleine jurkje van Carrie uit Sex And The City maakt een revival. 

The slipdress is sexy, vrouwelijk maar toch stijlvol. Het is een klassieker die je eindeloos kan combineren en makkeijk naar je eigen hand kan zetten. Ben jij een city girl? High heels, blazer en een hoed zijn the perfect match voor jou. Meer het grungy type? Ga dan voor bikerboots en een leren jasje om je look af te stylen.

Louis Vuitton gaf ons al het goede voorbeeld met hun slipdress in de FW2013 collection. Helaas pindakaas, mijn bankrekening laat nog steeds geen Louis Vuitton toe. But no worries, je vindt makkelijk very classy exemplaren die je hetzelfde 90's gevoel geven. 

1. Deze jurk is vrij petit, maar heel schattig. De achterkant heeft strakke minimalistische koordjes die het geheel extra elegant maken. Topshop - € 50,-
2. Lace. More lace. Sexy. Personal favorit. Enough said. Zara - € 29,95
3. Geen fan van eeuwig zwart? This silver 1 will make your heart skip a beat. Topshop - € 55,-
4. Carrie koos voor Calvin Klein and so do weCalvin Klein via Nelly.com - € 64,95
5. Zara heeft ook een alternatief voor the ladies die mooier zijn met een kleurtje. Deze donkerblauwe is een mooi alternatief. Het extra randje gemaakt van kant zorgt voor instant sexyness. Zara - € 39,95

Nachtjurk wordt dagjurk

Deze jurkjes zijn puuurfect voor een avondje dansen in je favoriete club. Maar ze zijn zo mooi dat het zonde is om ze enkel te dragen als de zon onder is, toch? Wil je zo ook graag naar je werk dragen? Combineer de lingeriejurk met een grof gebreide vest die voor extra volume zorgt. Berg ook je hoge hakken op voor een keertje en ga voor flats: loafers, biker boots of enkellaarjes. It doesn’t matter. Kies voor je eigen stijl want de jurk is heel divers. Er is maar 1 regel voor overdag: hou het sober en niet té sexy. Too much is too much, girls

Pictures: © Zara, Topshop, Nelly.com en Fabsugar

page loaded