Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Strelli is back

Door Michael op 18.11.2013

Olivier Strelli, jullie allen vast bekend als de succesvolle Belgische mode-ontwerper die niet alleen de Rolling Stones maar ook Brigitte Bardot al een pakje mocht aanmeten, is - na z’n faillissement in 2012 - helemaal ready for his comeback.

En dat met de gloednieuwe mannenlijn Strelli Homme. Die lijn zal niet alleen boordevol referenties naar vroeger en tijdloze klassiekers bezitten, maar ook Strelli’s edgy en vernieuwende kantje tonen. Het designteam van Strelli Homme belooft een twist op de klassieke tailoring regels, verassende stoffen en een nonchalante, yet geraffineerde stijl. De kleuren zijn overwegend blauw en groen, aangevuld met - ja, hoor! - snoepjeskleuren.

In februari 2014 opent Strelli Homme 2 flagship stores, in Brussel en Gent. En dames en heren, wij zitten alvast op het puntje van onze stoel! Maar zeg nu zelf, de preview ziet er veelbelovend uit, toch?

Foto's © Strelli Homme

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded