Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guess horloge met hart voor kinderen

Door Tiany op 18.11.2013

We kennen Guess natuurlijk al langer door hun horloges en kledij. Iets minder bekend is hun liefdadigheidswerk. Al 7 jaar voeren ze de campagne Faces to watch - Time to give. Met deze campagne steunen ze goede doelen over heel de wereld die een positieve invloed hebben op het leven en welzijn van kinderen. Dat doen ze via fondsenwerving, enerzijds via de verkoop van een limited edition horloge, speciaal voor het goede doel ontworpen, anderzijds door het organiseren van evenementen.

Dit jaar steunen ze het Chosen Children Village in Manilla op de Filippijnen. Dit initiatief biedt kinderen met speciale behoeften die door hun ouders achtergelaten of verwaarloosd werden permanent een dak boven hun hoofd. De organisatie streeft ernaar om een liefdevolle gezinsomgeving te creëren en daarboven de kinderen de nodige zorgen, zowel medisch als educatief, aan te bieden.

Meer info over het Chosen Children Village kan je vinden op hun website.

De prijs van het horloge is € 149,-. Voor meer info in verband met de verkooppunten kan je op dit e-mailadres terecht: [email protected]

Foto's © Guess.

page loaded