Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanted: de Saint Laurent studded boots

Door Lien op 17.11.2013

Watch out fashion peeps, massive awesomeness alert! Jij had ze misschien ook al gespot en je afgevraagd waar oh waar je ze kon shoppen, of misschien was jij al de hele tijd helemaal up to the fashion date, maar hoe dan ook: deze designer boots moet je kennen!

Yes yes yes, wij hebben het over de megasuperultracoole Studded Rangers Boots van Saint Laurent (forget the Yves). Ladies and gentlemen, het is intussen niet langer Halloween maar bereid je in ieder geval toch maar voor op het betere schreeuw- en flauwvalwerk, want hierrrrrr zijn ze! Tadaaaaaaaaaaa!

Stoer, zwart leer en letterlijk o-ve-ral studs, my oh my I am in love! En daarin ben ik vast en zeker niet de enige, want aan jouw gezwijmel en gezucht te horen (jahaa, ik hoor je tot hier!), ben jij ook gigantisch voor de bad *ss-look gevallen! Good for you, girl!

En ook de sterren zijn grote fan van het nieuwe boots-model. Zo zijn Chiara Ferragni van de blog The Blonde Salad & Kourtney Kardashian bijvoorbeeld helemaal weg van hun stoere schoeisel!Foto's © @chiaraferragni & @KourtneyKardash

Ik vraag mij eigenlijk maar 1 ding af: why so serious Kourtney?... Je hebt én de Saint Laurent boots, én een to die for Acne bikerjasje, én zowaar Scott Disick aan je arm. Smile, girl!

Trouwens, de Rangers Boots komen er in veel verschillende versies! Als de studs op de tip van de schoen jou toch wat te gewaagd bleken te zijn, is er dus goed nieuws, want Saint Laurent maakte ook klassiekere en schattigere modellen. Voor ieder wat wils dus, perfect! Benieuwd naar de welke jouw voorkeur uitgaat...

Nog steeds niet genoeg om over te kwijlen? Bekijk dan onderstaande lucky bastards even, die de schoenen 'gewoon' in hun kast hebben liggen. Aww, steek van jaloezie! Al gaan we nu niet flauw doen, ze hebben er veel geld voor neergeteld en hebben ze dus verdiend. Ofzoiets. Denk ik. Never mind. ;-)
Foto's © Tumblr, @chiaraferragni & Vogue.com

Goed, nu weten we allemaal weer wat we dit jaar voor Kerstmis op ons verlanglijstje kunnen zetten, zeker? A job well done, if you ask me.

Benieuwd waar de Kerstman ze voor jou kan kopen? Welaan dan: hier, hier en hier! Graag gedaan, Santa...

page loaded