Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna x River Island: one last time

Door Koen op 17.11.2013

De wintercollectie van Rihanna for River Island die binnenkort in de rekken ligt, zal de allerlaatste zijn. Dommage, want wij houden wel van Riri’s stoere stijl. Gelukkig heeft ze het beste voor het laatste bewaard, want deze collectie puilt uit van de rock ’n roll-must-haves en girly bloemenprints.

Oversized varsity jackets, errug veel tartan, opvallende feestjurken, smoking jasjes en denim jump suits? Daar tekenen wij zo voor.

Ook top zijn de limited edition pieces: een zwarte lederen skinny broek, snake skin top, korte broek en rok en faux fur petten en mutsen. Van elk limited edition item zijn slechts 100 stuks gemaakt die allemaal zijn genummerd. Wees er dus maar zeker van dat die snel de deur uit zullen zijn!

"River island heeft me vanaf het begin de vrijheid gegeven om een eigen ontwerprichting te bepalen. Ik werd geïnspireerd door zo veel dingen voor de lentecollectie, en ik heb me volledig in dit project gestort. Voor de FW2013 collectie wilde ik een aantal van mijn eerdere ideeën uitproberen en meer verschillende technieken inzetten" - aldus Rihanna -

Bekijk het behind the scenes-filmpje hier!

De collectie is vanaf donderdag 7 november te koop in een geselecteerd aantal River Island-shops en online via www.riverisland.com. De collectie zal ook worden verkocht bij Opening Ceremony in de Verenigde Staten en Japan.

Foto's © River Island.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded