Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Offline kerstshoppen in de Zalando pop-up store

Door Bieke op 15.11.2013

Van de vele voordelen van online shoppen hoef je ons niet meer te overtuigen. Rustig in de zetel met een kopje koffie door de laatste collecties scrollen, wikken, wegen en bestellen: het is 1 van onze favoriete tijdsverdrijven. En 1 van onze favoriete online adresjes is natuurlijk Zalando! Gratis levering, regelmatig interessante kortingen én een collectie om u tegen te zeggen: what more does a girl want?

Wel, af en toe willen we al die hebbedingen wel eens uitgebreid aangeraakt, bekeken en gepast hebben. Ga dan gewoon naar de winkel, hoor ik jullie denken. Jahaa, maar een heleboel merken die Zalando verkoopt en hun eigen collectie - waar we toevallig nogal wild van zijn in huize Belmodo, wegens budgetproof en heel erg fashionfähig - vind je in ons Belgenlandje niet zomaar in de high street! Gelukkig voor ons (en voor jullie) heeft Zalando besloten om ons voor de kerstdagen een beetje tegemoet te komen. Letterlijk dan, want op vrijdag 22 en zaterdag 23 november kan je in Brussel de allereerste Zalando pop-up shop terugvinden!

De winkel zal helemaal in het teken van de feestdagen staan en een uitgebreid assortiment kleding, schoenen, interieurspullen en geschenken aanbieden. Naast offline shoppen zal je er ook gespecialiseerd advies van een styliste kunnen krijgen, en deelnemen aan speciale winacties. Verder zal het ook mogelijk zijn om producten online te bestellen vanuit de winkel en om eens een babbeltje te doen met de folks van Zalando zelf. Zo hoopt de shop natuurlijk mensen te overtuigen van de voordelen van online winkelen. Wij zeggen: vooral doen, maar beware! Het kan verslavend werken ...

De Zalando pop-up shop vind je in de Leon Lepagestraat 2 in Brussel, in de oude Christophe Coppens-winkel. Hij zal geopend zijn op vrijdag 22 en zaterdag 23 november van 11:00 tot 18:00. Check voor meer info ook de Facebookpagina of Twitter van Zalando.

Veel shopplezier Belmodo lovers!

Foto's © Zalando.

page loaded