Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

G-STAR RAW Men’s collection FW2013

Door Koen op 14.11.2013

Inderdaad! Het moet niet altijd over de vrouwen gaan!

Top jeansmerk G-STAR heeft heel wat leuks voor onze fashionable mannen in hun herfst- en wintercollectie.

De volledige collectie staat in teken van hun nieuw ontwikkelde kleur, RAW Mazarine, oftewel: het ultieme blauw! De kleur is geïnspireerd door Toile de Chine, een stof die dateert van vóór denim.

De RAW Mazarine kleur vinden we onder andere terug in hun Essentials - modellen, bijvoorbeeld in de 3301 Low Tapered.

Het hoogtepunt op denimvlak is de Type C-Denim, hij is geïnspireerd door de broeken van de Amerikaanse militairen in de jaren '40. Kenmerken van deze pants zijn het o-beensilhouette en de lage kruisconstructie. De voor- en achterzakken zijn gebaseerd op de zakken van de vintage werkbroeken waar werklui hun materiaal in meedroegen, denk maar aan sexy loodgieter Mike Delfino uit Desperate Housewives.                    3301 Low Tapered                                              C-type Denim

Ook G-STAR recycleert! Met hun upcycling techniek veranderen ze oude, afgedankte materialen in hun trendy designs. De reeds besproken 3301 Low Tapered is een Upcycle-denim en ook in de Arc 3D Slim kan je milieubewust rondhuppelen.

Multidisciplinaire ontwerper Marc Newson is er ook weer bij! Zijn capsulesollectie heeft 2 thema's: Japanse premium denim range en Europese streetwear-stukken. Our Favourite is deze Deerskin Down Jacket!


                          Arc 3D Slim                                Deerskin Down Jacket by Marc Newson

Kortom! Get your asses over to the G-STAR Store!

Foto's © G-STAR.

Met medewerking van Fran Labarque

page loaded