Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Forever 21 meets Mickey Mouse!

Door Lien op 09.11.2013

Als je mij vraagt naar de beste kledingstijl ter wereld, dan is dat die van healthy looking Californische babes met ultralang haar, een hippe skaterboy aan de hand en tot slot nog een oldschool Mickey Mouse-trui bovenop hun vintage Levi's shortje, obviously!

Maar vooraleer je je vliegtuigticket richting the City of Angels boekt of je rept naar je dichtstbijzijnde Thalysstation voor een tripje Disneyland heen-en-terug: geen stress, geen paniek - de coole vintage Disney-look shop je vanaf nu gewoon ook bij Forever21! *Hallelujah, prayers have been heard*Foto's via Tumblr 

De limited edition Mickey & Co by Forever21-collectie brengt je helemaal terug naar je jeugdjaren, met te grote T-shirts, reversible sweatshirts en stoere muscle tees. Model Jasmine Sanders (aka @golden_barbie) poseerde voor de campagneshoot en maakte de collectie in mijn ogen nog extra hip. Als dat nog kon, tenminste...Foto's via © Nylon Magazine

Ben jij helemaal benieuwd naar hoe de truien en T-shirts eruit zien? Dan geven wij jou maar wat graag een overzicht! Want hier zijn mijn favoriete items uit de hele collectie! Naast die belachelijk coole rode paraplu, that is ... My oh my, die mòet ik hebben!

1. When Minnie meets Versace ... Deze hippe trui scoor je hier!
2. BAM! Als opvallen jouw ding is, kan je met deze trui niet misgaan. Je shopt hem hier.
3. Oh Mickey Mickey ... Deze trui met Mickey-print all over maakt zelfs van jouw saaiste outfit een feestje! Yieehaaa ...
4. Disney maar dan écht oldschool? Dan is het baseballshirt the way to go! Je shopt hem hier.
5. Minnie in chains, just the way we like her. Ofzoiets. Soit, deze bodysuit shop je hier.

Wat vind jij van deze trend: rocken of droppen?

page loaded