Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo sprak met ... Jani Kazaltzis!

Door Koen op 07.11.2013

Belgische topstylist Jani Kazaltsis heeft bij zijn missie om Vlaanderen beter te kleden halt gehouden bij modeketen JBC. Hij werkte samen met de JBC-ontwerpers aan een topcapsulecollectie voor de Belgische mannen!

Zijn grootste uitdaging was de collectie heteroproof maken. De nadruk moest voor Jani op STOER liggen! Mode moet volgens Jani niet al te serieus genomen worden, dus zijn collectie zit vol speelse details, zoals de colour blocking effecten op de truitjes en hemden en ook het vlinderdasje is een grappig element.

Op de vraag of zijn vrouwelijke fans nu niet teleurgesteld zijn, antwoordt hij:

"Ik ben er zeker van dat ze teleurgesteld zullen zijn, maar je moet dat andersom draaien: nu kunnen hun mannen er goed uitzien. Nu kunnen ze weer over straat komen met hun mannen. Dus eigenlijk doe ik ook iets voor de vrouwen."

Zijn favoriete stuk en zonder enige twijfel ook het mijne is de blazer met opstaande kraag! Hij heeft hem naar eigen zeggen laten maken omdat hij hem zelf ook wil hebben! Je kan hem zowel casual overdag dragen, maar hij kan ook dienen als gekleed stuk om 's avonds een stapje in de wereld te zetten. 

Deze collectie hangt nu in de winkels! Allen daarheen! Ik ga mijn slag alvast slaan! wink

Foto's © Jani voor JBC.

Met medewerking van Fran Labarque

page loaded